Album ˝Kako postanem zmajski bojevnik˝

Spoštovani člani,

Otroke rekreativnih in tekmovalnih skupin v začetku in nadaljevanju novega leta čaka kar nekaj aktivnosti:

  1. Album »Kako postnem zmajski bojevnik«

V drugem tednu januarja bodo otroci prejeli album Kako postanem zmajski bojevnik, ki bo nadomestil knjižico karate instituta. Album bo spremljal otroke od vpisa v karate klube do pridobitve drugega modrega pasu. V album bodo lahko shranjevali tudi pridobljene zmajske kartice in zbrali točke za naziv Zmajski bojevnik.

Elektronsko verzijo si lahko ogledate na povezavi. TUKAJ VNESEMO ŠE POVEZAVO

 

  1. Tekmovanja za različne stopnje znanja

Začetek februarja – medklubsko tekmovanje, Idrija, Velika telovadnica, ob 9:30, za vse ki bi radi ob prijetnem vzdušju nabirali tekmovalne izkušnje, primerno za otroke od rumenega pasu naprej

28.3. 2. tekma primorskega pokala, Idrija, Modra dvorana, ob 9:00, po izboru trenerjev

18.4. Zmajčkovo tekmovanje, Idrija, Modra dvorana, namenjena vsem članom kluba do 12 leta, vsi udeleženci dobijo zmajsko kartico Zmajčkovo tekmovanje.

 

  1. Kartica Sodelovanje ter Ustrezna in urejena oprema

Od sredine januarja pa do konca februarja bodo otroci zbirali kartice za sodelovanje in urejeno opremo.

Sodelovanje se ocenjuje z oceno od 1-5. Za osvojitev zmajske kartice Sodelovanje je potrebno osvojiti vsaj povprečno oceno 4.

Ustrezna in urejena oprema, otroci morajo biti vsak prvi trening v tednu v celotni kimoni, na naslednjih treningih pa so lahko v kimono hlačah in klubski majici. Za osvojitev kartice Ustrezna in urejena oprema je potrebno na 10 ocenjevanjih vsaj 9 krat imeti popolno opremo.

kartica Sodelovanjekartica Ustrezna in urejena oprema