MERITVE GIBALNIH SPOSOBNOSTI »ZMAJČKOV PROGRAM« 5.2. in 6.2.

testiranjeMERITVE GIBALNIH SPOSOBNOSTI »ZMAJČKOV PROGRAM« 5.2. in 6.2. – PRIJAVITE SE NA RAZŠIRJENO TESTIRANJE Z SODOBNIMI MERILNIMI SISTEMI

V letošnjem letu bomo v sodelovanju s podjetjem S2P d.o.o. iz Ljubljane, ki ga vodi dr. Nejc Šarabon, nadgradili testiranja gibalnih sposobnosti, ki jih izvajamo v sklopu zmajčkovega programa.   Glavni namen testiranja je spremljanje, usmerjanje in vzpodbujanje otroškega gibalnega razvoja.

V ta namen bomo 5. in 6. 2. v Idriji organizirali razširjeno obliko testiranja, pri katerem bomo uporabljali sodobne merilne in računalniške sisteme.

Testiranje je za vse tekmovalce, ki tekmujejo na šolskih, pokalnih in državnih tekmovanjih obvezno, za vse ostale pa priporočljivo.

Razširjeno testiranje je za člane Karate kluba Kolektor Idrija, Karate kluba Cerkno in Karate klub Žiri v letošnjem letu brezplačno.

Zaradi večjega obsega meritev, kjer bomo uporabljali  sodobno tehnološko opremo je število udeležencev omejeno na 120.

NA TESTIRANJE  SE JE POTREBNO PRIJAVITI ! ZAKLJUČEK PRIJAV 27.1.2016

Za prijavo prosim izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC z vsemi podatki in ga odpošljite. V vsak termin lahko sprejmemo samo po 15 udeležencev. Ko bo termin poln vas bomo morali premestiti v drugega, ki bo še prazen. Razširjena testiranja so namenjena otrokom od 7 leta naprej. Za vse, ki se testiranje ne bodo mogli udeležiti, bomo testiranja v manjšem obsegu izvedli kasneje.

PRIJAVNI OBRAZEC

PRIJAVA TESTIRANJE
Sending