Pet državnih naslovov za Karate klub Kolektor na DP do 21 let

24.11.2018 so se tekmovalci Karate kluba Kolektor udeležili državnega prvenstva za otroke in mladince do 21 let, ki je potekalo pod okriljem Karate zveze Slovenije in organizatorjem Karate klubom Kovinar Maribor. Naši tekmovalci so osvojili 5 naslovov državnih prvakov in 2 bronasti medalji! Karate klub Kolektor pa je bil 3. najuspešnejši klub na tekmovanju.

DP_kolektor

Aktualni državni prvaki so postali: Luka Mlakar – dečki do 40kg, Gaja Humar – deklice nad 40kg, Lan Kržišnik – malčki do 30kg, Gal Kržišnik – mlajši kadeti nad 55, Tit Primožič – mlajši člani do 75kg. Tretje mesto pa sta osvojila Mark Filipič – dečki do 35 kg in Benjamin Bajuk – mlajši člani do 67kg.

Tekmovanja se je udeležilo preko 400 tekmovalcev iz 50 klubov. Zaradi močne konkurence in velikega števila tekmovalcev, je bilo potrebno za zmago v kategorji  premagari vsaj štiri nasprotnike.

Izpostaviti moramo tudi vse ostale tekmovalce, ki so si s pridnim delom med letom zaslužili nastop na DP. To so Bajuk Eva, Carli Maruša Sara, Carli Sofija, Lapajne Voranc, Muhič Ajdin, Muhič Din, Oblak Tjaž, Pavšič Hana, Štucin Ajda, Logar Tea, Mlakar Nika in Seljak Julija.

Vsem tekmovalcem čestitamo za dobre nastope in uspehe.

Live streaming ogled:

Vse člane tudi obveščamo, da si na spodnji povezavi lahko ogledajo posnetek live stream prenose izbranih finalnih bojev, Luka Mlakar (5 ur in 27 minut); Gal Kržišnik (5 ur in 37 minut)

https://e-karate.si/si/match/81