Začetek uporabe platforme “Moje spretnosti”

Untitled-8 copySpoštovani člani,

V tem tednu bomo začeli uporabljati testno verzijo aplikacije za spremljanje in spodbujanje razvoja gibalnih in vedenjskih spretnosti “Moje spretnosti”.

Prvi uporabniki bodo dostop dobili v tem tednu ostali pa v naslednjem.  Platforma je namenjena spodbujanju in spremljanju gibalnega in vedenjska razvoja. Trenerjem pomaga pri sistematiziranju njihovega dela, vadečim pa omogoči sledenje njihovega napredka in lahko pomaga pri dodatni motivaciji pri vadbi. Uporabnike opozarjamo, da gre za testno verzijo. Platforma že omogoča večino planiranih funkcionalnosti, se pa lahko na nekaterih mestih še pojavi kaka napaka. Uporablja se jo lahko na osebnih računalnikih in na vseh mobilnih napravah.

Testiranja, ki smo jih v letošnjem letu izvajali v klubu, si lahko ogledate na spodnjih povezavah.

http://www.mojespretnosti.si/spletnastran/funkcionalne-gibalne-spretnosti/

http://www.mojespretnosti.si/spletnastran/vedenjske-spretnosti/

http://www.mojespretnosti.si/spletnastran/meritve-gibalnih-sposobnosti/

Dostop in pregled rezultatov

S pomočjo uporabniškega imena (e-mail) in gesla, ki vam ga bomo v kratkem poslali na vaš elektronski naslov se na www.mojespretnosti.si lahko prijavite v sistem. Vsak uporabnik lahko dostopa le do lastnih oziroma podatkov drugih družinskih članov in se primerja s povprečnimi vrednostmi enako stare populacije.  Preko grafa ali tabele lahko bolj podrobno sledi spreminjanju določene spretnosti. Za manjše, večje otroke in tudi otroke po srcu smo pripravili igro zbiranja zmajevskih nazivov.

Zbiranje zmajevskih nazivov

Untitled-10 copyPri vsaki spretnosti namreč lahko posameznik osvoji po en naziv zmaja. Pridobi lahko naziv  zmajček, mali zmaj, zmaj in veliki zmaj. Otrokom, ki jim bo do konca leta uspelo osvojiti več velikih zmajev, bomo podelili posebna priznanja za razvoj njihovih spretnosti in sicer:

1. priznanje za 3 osvojene velike zmaje,

2. priznanje za 7 osvojenih velikih zmajev,

3. priznanje za 11 osvojenih velikih zmajev,

4. priznanje za 15 osvojenih velikih zmajev.

Ne glede na število posameznih meritev izbrane spretnosti lahko pri vsaki pridobiš le po en zmajevski naziv v enem letu.

Delovanje platforme

1. Na spletnem naslovi www.mojespretnosti.si se logirate z uporabniškim imenom (e-mail) in geslom, ki vam ga bomo poslali na vaš elektronski naslov. Izberete skupino, v tem primeru je to Karate klub Kolektor (velja tudi za Karate klub Cerkno in Karate klub Žiri).

Untitled-1 copy

 

2. Kliknite na spustni (drop down) meni v zgornjem desnem kotu. Izbirate lahko prikaz po testiranjih (prikažejo se vam vsi rezultati posameznega testiranja ali pa več nivojev tega testiranja) ali pa prikaz po posameznih spretnostih.

Untitled-2 copy

3. V primeru, da ste izbrali možnost prikaza po posameznih spretnosti, morate najprej izbrati spretnosti, ki vas zanimajo. V tabeli se vam prikažejo vsi rezultati posamezne spretnosti, ne glede na čas ali testiranje v katerem se je spretnost izvajala. S klikom na ikone posamezne spretnosti, grafa ali tabele, se vam prikažejo osnovni podatki o posamezni spretnosti ter izpis v obliki grafa ali tabele.

Untitled-6 copy

 

Untitled-7 copy